Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM)’nin sponsorluğunda Gazimağusa Darts Birliği’nin düzenlediği 1. nci Uluslararası Açık Darts Turnuvası yapıldı.

Güney Kıbrıs’tan sporcuların ve Lapta’da yaşayan İngiliz darts tutkunlarının katılım gösterdiği turnuva, Gazimağusa’nın Palm Beach Bölgesi’nde bulunan Gazimağusa Darts Birliği’nin kullanımındaki lokalde gerçekleşti.
Gazimağusa Darts Birliği’nin ileriki dönemlerde geleneksel hale getirmek istediği 1.nci Uluslararası Açık Darts Turnuvası’na toplam 36 sporcu katıldı.Turnuvaya katılan tüm spocular ferdi olarak yarıştı.
Turnuvada dereceye giren Mustafa Behlül, Tansu Tilki, John Swayne ve Salsev Peler’e para ve kupa ödülü verildi.Turnuvada en yüksek sayı atma, en yüksek sayıda oyunu bitirme başarısı gösteren Elmas Çocuk’a ve en az dartsta bitiren John Swayne’ye ayrıca kupa takdim edildi.

Tunuvada bir konuşma yapan Gazimağusa Darts Birliği Başkanı İsmail Çelikesmer ise MAGEM sponsorluğunda düzenlenen turnuvalarına adanın her yanından sporcuların katılım göstermesinin sevindirici olduğunu söyledi.
Turnuva’nın liglerin başlamasına kısa bir süre kala sporcuların kendilerini denemelerine bir fırsat olduğunu da ifade eden İsmail Çelikesmer, turnuvanın gerçekleştirilmesine büyük katkı koyan MAGEM Başkanı Engin Erçelik ve Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp’e teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilisim