Tüm dünyada gemi seyahati denilince ilk akla gelen ve milyonların tercihi olan Royal Caribbean International, Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinden bir şanslı ismi bu kez Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs işbirliğiyle Akdeniz Turu’na çıkaracak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs İşbirliği ile yapılan “Cruise Katıl Kazan” kampanyası, Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerini bu kez AKDENİZ TURU ile ağırlıyor.
Kampanyaya AKDENIZ yazıp 5555’e mesaj göndererek katılan müşteriler arasında, noter huzurunda yapılacak çekilişle, şanslı isim rüya gibi bir tatil fırsatı yakalayacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada kampanyanın 1 Temmuz -31 Temmuz arasında olacağı belirtilirken, “müşteriler ne kadar çok mesaj gönderirse çekilişte kazanma şansı o kadar fazla olacaktır” dendi.
Akdeniz’den Bahamalar’a, Güney Amerika’dan, Uzak Doğu’ya ve Alaska’ya kadar muhteşem tatil fırsatlarından yararlanma şansı bulacak olan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin tam pansiyon konaklama, gemideki aktivite animasyonlar ile birlikte uçak bileti masrafları da karşılanacak.
Kontörlü ve faturalı bireysel hat kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri kampanyayakatılabiliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs işbirliğiyle düzenlenen “Cruise Katıl Kazan” kampanyasının ilk talihlisi Karayipler’e gitmeye hak kazanan Hakan Dağhan olmuştu.
Dağhan, Royal Caribbean firmasına ait dünyanın en büyük Cruise gemisi ile tatil şansını yakalamanın mutluluğunu yaşamıştı.
 
Editör: TE Bilisim