Kuzey Kıbrıs Turkcell “Akıllı Cihaz Deneyim Günleri” ile teknoloji keşfi başlattı, 12 gün boyunca 12 farklı bölgedeki Turkcell İletişim Merkezi’nde yer alan etkinlik olağanüstü ilgi gördü.
Teknoloji tutkunlarının, piyasaya çıkan en son ürünlerle buluşma fırsatı bulduğu deneyim günlerinde, ‘4G’ ayrıcalığı test edildi, ‘Google Glass’ deneyimi yaşandı.
Turkcell T50 cihazı ile 4G şebekesinin olduğu İletişim Merkezleri’nde müşterilere 4G ayrıcalığını deneyimleme fırsatı tanındı.

Google Glass’la ilk kez tanıştılar

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 12 farklı noktada 12 gün boyunca teknoloji tutkunlarına deneyimlettiği bir başka yenilik de Google firmasının Google Glass ürünü oldu. Adada ilk kez deneyimlenme şansı verilen Google Glass birbirinden farklı birçok özellik taşıyor. Dünya teknoloji devi Google tarafından 2014 yılı sonunda piyasaya sürülmesi beklenen ve “Yılın İcadı” olarak nitelendirilen Google Glass üzerindeki entegre kamerası ile kişinin “bakış açısına göre” fotoğraf çekmesini sağlıyor. Google Glass’ın video konferans, sanal yol tarifi, göz kırpma ya da dokunmatik yöntemle mesajlaşma, internette arama, farklı dillere çeviri, konuma göre anlık bilgi alma gibi pek çok özelliği bulunuyor.
Deneyim Günleri boyunca, Turkcell T50 ve Google Glass ürününü deneyenler arasında verilecek şifreyi 2828’e kısa mesaj (SMS) gönderen bir kişiye ise noter huzurunda yapılan çekilişle Turkcell’in T50 telefonu hediye edilecek.

Tecrübelerini aktardılar

Murat Aldırmaz: Daha önce de Turkcell T40 kullanıyordum. Hem arkadaşlarımın tavsiyesinin hem de mağazada Turkcell’in yeni telefonu T50’yi denememin cihazı alma kararı vermemde olumlu etkisi oldu. Denerken bilmediğim güzel özelliklerini öğrendim. Turkcell T serisi telefonları çok başarılı buluyorum.

Alper Onan: Google Glass’ı hep duyuyordum ama ilk defa Turkcell’le deneyimleme şansım oldu. Seyahat halinde resim, video çekme özelliğini sevdim. Ayrıca T50’nin de fotoğraf ve video kalitesini çok beğendim. Fiyatı da kalitesine göre çok uygun.

Özge Yiğit: Turkcell’in teknoloji deneyim günlerinde yarattığı ayrıcalıkla son teknolojilerden haberdar oldum. Google Glass’ı keyifle denedim. Keşke bütün teknoloji şirketleri Turkcell gibi bize son teknolojiyle tanışma imkanı yaratsa…

Mustafa Sarsılmaz: Her zaman son teknolojileri bize yaşatan Turkcell’le yine mükemmel bir deneyim yaşadım. Google Glass ve T50 entegrasyonu harika. Bravo Turkcell, tebrik ediyorum.

İlayda Tevfik: Turkcell T50 çok kaliteli, kullanımı çok keyifli bir akıllı cihaz. Aradığım herşeyi cihazda buldum. Fotoğraf kalitesini çok beğendim, selfie çekmeyi de kolaylaştıran önde kamerası mevcut.

TPS Turkcell İletişim Merkezi Müdürü Mihriban Salahioğluları: Müşterilerimizin son teknoloji ürünler Turkcell T50 ve Google Glass’ı İletişim Merkezimizde denemeleri hem Turkcell’in hem İletişim Merkezimizin teknoloji imajına olumlu katkısı olmuştur. Deneyim günleri T50 satışlarımızı da olumlu etkiledi. Satışa çıktığı günden itibaren yükselen bir ivme ile satışlarımız devam etmektedir. Google Glass ve Turkcell T50’yi deneyen müşterilerimiz çevrelerine de yaşadıkları olumlu deneyimi hemen aktarıyorlar, tüm bunları gözlemlemek önemli ve keyif veriyor.

TPS Turkcell İletişim Merkezi Müşteri Deneyim Uzmanı Öykü Asker: İletişim Merkezimizde müşterilerimiz T50 ve Google Glass ‘ı bir arada keyifle deneme şansı buldu. Birçok kişi T50 alma koşullarını sorguladı, özelliklerini gözlemledi. Cihazı çok başarılı ve uygun fiyatlı buldular. Tüm bunların yanında çekilişle T50 kazanma şansı vermemizi beğeni topladı. Deneyim günleriyle müşterilerimizin teknolojiyi yaşayarak keşfetmesini sağladık. Güzel deneyimler yaşattık.

Editör: TE Bilisim