Türk- Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, Meclis’te temsil edilen siyasi partileri eleştirerek, “Hükümette başka, muhalefette başka oyun oynama alışkanlıkları devam ediyor” dedi.

Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı yaptığı yazılı açıklamada, Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası, Özelleştirme Yasası, Sigortalar Değişiklik Yasası gibi çalışanları direkt ilgilendiren yasaları o dönemde sendikaların ve muhalefetin eylem ve mitinglerine rağmen Meclis’ten geçiren UBP hükümetinin bugün, bu yasaların yanlış olduğunu savunduğunu ileri sürdü.

Bıçaklı, “Dün dündür” mantığıyla hareket eden UBP hükümetinin ilk genel milletvekilliği seçiminde bunun bedelini ödediğini belirtti.

Bıçaklı, “Bu nedenle daha bir yıl önce sendikalarla birlikte çalışanları yok edecek olan bu yasalara karşı çıkan CTP ve DP bugün hükümettedirler ve bir an önce Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası, Özelleştirme Yasası, Sigortalar Değişiklik Yasası, İhtiyat Sandığı gibi çalışma yaşamını ilgilendiren yasaları düzeltmelerini tavsiye ederiz. Aksi halde en yakın zamanda bunun bedelini eskiler gibi sandıkta öderler” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim