Dernekten yapılan açıklamaya göre, derneğin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlemekte olduğu konserlerin ikincisi; 21 Haziran saat 20:00’de Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek.

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Ses ve Ud Sanatçısı Osman Ergen, Samsun Sanat Merkezi Sanatçısı Ahmet Aytaç ve Samsun Devlet Sanatçısı Ruhat Yörgüç konsere gönüllü olarak katılacak.

KSD Başkanı ve Koro Şefi Aytaç, ilk konserin; 21 Mayıs’ta Lefkoşa’da AKM’de “Engelsiz Bir Yaşam” düşüncesi kapsamında engellilere yönelik gerçekleştiğini anımsatarak, engellilerin onore edileceği ikinci konserin ise 21 Haziran tarihinde Gazimağusa’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yer alacağını söyledi.

Gazimağusa 18 Yaş Üstü Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi’ne el-işleri atölyesi kazandırmayı hedefledikleri ve bu amaçla 10 bin TL para topladıklerını belirten Aytaç, bağış çekini 21 Haziran’da Gazimağusa’da gerçekleşecek ikinci konserde Sosyal Hizmetler Dairesi önderliğinde rehabilitasyon merkezi yetklilerine takdim edeceklerini kaydetti.
Editör: TE Bilisim