Bizler; K.T. Futbol Antrenörler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu’na Talip Olurken; büyüklerimizin tecrübelerinden, genç arkadaşlarımızın enerjilerinden faydalanarak, yeni bir vizyon, yeni bir sinerji, yenilikçi bir anlayış, dünü unutmadan, yarını yakalama azmi ile, K.T. Futbol Antrenörler Derneğimizin Yönetimine talip olduğumuzu, demokrasinin bir gereği olarak aday çıktığımızı, aday olmakta ki amacımızın, icraattaki abilerimizi eleştirmek, kötülemek maksadı olmadığını, aday olduğum ilk gün kendisiyle birebir görüşerek Sn Göktaş’a ilettim.

Bizler, 18 yıllık yapının yıkılmasının zor olacağının Bilincinde olarak yola çıktık.

Bu girdiğimiz demokratik seçim sürecinde; Derneğimiz Başkanı Sn. Süleyman Göktaş’ın, Bana ve Ekibime karşı takındığı olumsuz tavır ve izolasyonlar bizi derinden üzmüştür. Adaylık başvurusunu yaptığım ilk günden karşıma çıkan olumsuzluklar;
-Oy verecek olan meslektaşlarımın kimler olduğunu öğrenebilmek için Derneğimizin internet sitesine girdik; ancak aktif olmadığını fark ettik..hemen dernek başkanını arayarak oy verecek arkadaşlarımızın bilgi listesini istedik..Ancak sayın başkanın listelerin hazır olmadığını, ancak Çarşamba sabah yani bu gün bize verebileceklerini söyledi…Seçimin Cuma günü olacağını söyleyerek uzun süreli mücadele sonunda Salı gecesi saat 20.30 da listeyi elimize aldık.

-Bize verilen listede sadece isim ve soy isimler haricinde hiçbir bilgi içermemekteydi. Buda bizim hocalarımıza ulaşmamızı engelemek ve zamana oynadığımız şu günlerde bizi zorda bırakma amacı ile yapılmış bir çabaydı.

-Ayrıca Derneğimizin bizlere verdiği antrenör Listelerin eksik olduğunu, Eksik olan Antrenörlerimizin KTFF’nun sitesinde tarafımızdan yapılan çalışma sonucunda aktif olduğunu tespit ettik. Bu tespitlerimizi Sayın Başkana ilettik. Aldığımız cevap çok manidardı. ‘’Eksiklerin olması benim sorunum değildir. Oy vermek istiyorlarsa federasyondan bir belge alıp gelirler’’ diyerek bize ne kadar samimi olduğunu göstermiştir.

Kafamda oluşturmuş olduğum projelerin ne kadar dernek mali yapısı ile uyuşabileceğini görebilmek için; Yeni raporun hazır olmayacağını da düşünerek en azın bir dönem öncekini Sayın Başkandan şahsıma verilmesini talep ettim. Yine aldığım yanıt üzücü oldu….’’Sende herkes gibi genel kurul gecesi görürüsün …Dün bir bugün iki her şeyi ister oldun !!! Be çocuk!!!’’ diyerek beklenmedik bir tepkiye maruz kaldım.

Ancak Güzel Değişimlerin Zorluklarla Geldiğinin Bilincinde olarak, Mücadeleye girdiğim bu yolda; 18 yıldır başkanlık yapan hocamızın Demokrasi bilincinden ne kadar uzak kaldığını yaşayarak öğrenmiş olduk. Bu da bize değişim için çıktığımız yolun ne kadar doğru olduğunu, bu yapının artık sürdürülebiliriliğinin kalmadığını ve değişim zamanın geldiğini bizlere bir kez daha göstermiştir. Derneğimizde oluşan monoton ve kalıplaşmış yapının yıkılması için dernek üyelerimizden gelen sessiz çığlıklar doğrultusunda, yeniliği yakalamak, güçlenmesini sağlamak, daha kurumsal ve sürdürülebilir bir yapıya ulaştırmak ve paylaşımcı bir yönetim anlayışı yaratacağımıza, ben ve ekibim olarak hepinize söz verir, ve sizlerin desteğinizi bekleriz.

Saygılarımla;
Kürşat ÖZER
K.T. Futbol Antrenörleri Derneği
Baskan Adayı 
Editör: TE Bilisim