23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Zümrütköy İlkokulu’nun ev sahipliğinde Güzelyurt’taki ilkokullardan oluşan bir grup öğrenci Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret etti.

Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Zümrütköy İlkokulu Müdürü Hülya Kardüz başkanlığındaki heyette Zümrütköy İlkokulu öğretmeni Ahmet Ertay ve bölge okullarından 14 öğrenci yer aldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, heyetle görüşmesinde yaptığı konuşmada hem ziyaretine gelen hem de ülke genelindeki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Çocukların 23 Nisan dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdiğini ve bu ziyaretlerin kendilerine birer anı olarak kalacağına dikkat çeken Özçınar, çocuklarla tanışarak sohbet etti.

Çocukların sorularını yanıtlayarak taleplerini dinleyen Özçınar, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklardan aralarından bir belediye başkanı seçmelerini istedi.

TÜLAY BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA: “ÇOCUK PARKI VE TEMİZLİK YAPACAĞIM”

Öğrencilerden Tülay Büyükoğlu, Özçınar’dan kısa bir süreliğine görevi devralarak, Güzelyurt Belediye Başkanı oldu. Tülay Büyükoğlu, belediye başkanı olması halinde çocuk parkı yapmak istediğini ve çevre temizliği ile ilgili çalışmalar yapacağını açıkladı.

Zümrütköy İlkokulu Müdürü Hülya Kardüz de, 23 Nisan dolayısıyla yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm çocukların bayramını kutladı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar, günü anısına çocuklara hediye takdim etti.

ÖZÇINAR ATATÜRK MAARİF ANAOKULU’NUN 23 NİSAN TÖRENİNE KATILDI

Öte yandan Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Güzelyurt Maarif Anaokulu’ndaki törene katılarak, gösterileri izledi.

Saygı duruşuyla başlayan törende şiirler ve şarkılar söylenerek dans gösterileri yer aldı.
Editör: TE Bilisim