Toparlanıyoruz Hareketi sosyal medya üzerinden LTB adaylarına son hafta konusunda bir çağrı yaparak, bu son hafta reklam ve propaganda için para harcamak yerine Lefkoşa'yı temizlemelerini talep etti. Hareket lideri Kudret Özersay'ın sosyal medyada yaptığı paylaşım şöyle:

"En azından seçim öncesindeki bu son hafta boyunca, devlet katkısı şeklinde siyasi partinize verilen katkı paylarını halka gülümseyen yüzlerinizi göstermek için değil Lefkoşa’yı temizlemek için harcayın. Halk adayların yüzünü, kimin kim olduğunu biliyor zaten, bunun için bu kadar para harcamanıza gerek yok. Adı devlet katkısı ama aslında halkın parası olduğunu bildiğimiz bu miktarları en azından bu son hafta Lefkoşa için harcayın!

Çöpler arasında açtığınız seçim ofislerinizi kapatıp, bu ofisler önünde kebap yapmak ya da sohbet etmek üzere görevlendirdiğiniz sempatizanlarınızı daha anlamlı amaçlar için, Lefkoşalıya hizmet için yönlendirin. Gerek bu insanları gerekse Lefkoşa’da yolları ve kaldırımları işgal etmek pahasına yürüyüşler düzenleyerek hayatımızı eziyete çevirdiğiniz sempatizanlarınızı motive edin ve diğer adaylarla anlaşarak Lefkoşa’nın parklarını, bazı semptlerini ya da sokaklarını birlikte, elbirliğiyle temizleyin.

Hade elbirliğiyle bu son haftayı seçim reklamlarına harcamak yerine, güçlerinizi birleştireceğiniz ve pislik içinde bir seçime girmemizi önleyecek adımlar atacağınız şekilde tamamlayın.

Lütfen bu son hafta gazete, TV ve panolara fotoğraflı ilanlar vererek para harcamaktan vazgeçin. Çöp kamyonlarını kiralayın, çöp torbalarını ve eldivenleri alın şehrin pisliklerini az da olsa temizleyin. Lefkoşalı sizden bu ve buna banzer adımlar bekliyor. Dev projeler, gerçekleşmeyeceğini bildiğimiz hayaller değil, en temel beledi hizmeti bekliyor. Seçilmeden önce de bu hizmeti verebileceğinizi samimiyetle gösterin bize..." 
Editör: TE Bilisim