Halkın baskısı karşısında hiçbir güç direnemez. Yapılan yanlışlara karşı çıkarak, ses vererek, mücadele ederek, birlik olarak ve hesap sorarak, yasa dışı atılan her adımı engellemek olanaklıdır.
Kamuoyunda “366’lılar olayı” olarak bilinen ve “yasal olmayan” yöntemlerle işe alımları, Nisan 2013 yılında yargıya taşıyan Toparlanıyoruz Hareketi, çıkılan bu yanlış yoldan geç ve eksik da olsa dönülmesini ve bundan sonra istihdam konusunda halkın duygularıyla oynanmayacağına olan inancıyla, hükümetin bu tavrını olumlu karşılamaktadır. Ayni uygulamanın, geçmiş tüm yasa dışı istihdamlara da uygulanmasını beklemekteyiz.
Yine ayni düşüncelerle, KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmet Akim’in, “Başbakan’ın iş çevrelerine yenik düştüğünü, marka belediyeler da dâhil borçlarını ödemeyip seçim yatırımı yapıldığı” açıklamasıyla, popülizmin çirkin yüzüne karşı duran isyanını, çok olumlu bulduğumuzu, bu dik duruşun KIB-TEK kurtuluncaya ve hak ettiği değere kavuşuncaya kadar sürdürülmesi gerekliliğini, temiz toplum ve temiz siyaset oluşumuna katkıda bulunan tüm faaliyetleri desteklediğimizi ve destekleyeceğimizi bildiririz.

Saygılarımızla,
Toparlanıyoruz Hareketi
 
Editör: TE Bilisim