TELSİM’Lİ DOKTORLAR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI, 14 MART’TA ÜCRETSİZ KONUŞACAK



Telsim, canımızı emanet ettiğimiz fedakar doktorlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı’nda, şebeke içi ücretsiz ve sınırsız konuşma imkanı sunuyor.

Özel meslek gruplarına, onların özel günlerinde her zaman ayrıcalıklı kampanyalar hazırlayan Telsim, doktorları ve sağlık çalışanlarını da unutmadı.
Sağlığın korunması ve hastalıkların tedavisinde günün 24 saati büyük sabır ve özveriyle görevlerini yapan doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Telsim, bu mesleğe gönül ve emek vermiş doktor ve sağlık çalışanlarına bu özel günde jest hazırladı.
Telsim, doktor ve sağlık çalışanlarına, gün boyunca şebeke içi bedava konuşma imkanı veriyor. Telsim’li doktorlar ve tüm sağlık çalışanları, 14 Mart Perşembe günü, Telsim’li olmanın ayrıcalığını yaşararak, şebeke içi sınırsız ve ücretsiz konuşacak.

Sağlığımızı emanet ettiğimiz, sabırlı, fedakar ve özverili çalışan doktor ve sağlık çalışanları, özel günlerinde tüm Telsim’lilerle ücretsiz, sınırsız ve doya doya konuşmanın keyfini çıkaracak.
14 Mart 1827'de 2. Mahmut döneminde Hekimbaşı Mustafa Behçet'in önerisi ile ilk cerrahhanenin kurulması Türkiye’de modern tıbbın başlangıcı olarak kabul edilir. Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire adıyla kurulan okulun kuruluş günü de 14 Mart Tıp Bayramı olarak, 1919’dan bu yana kutlanmaktadır.

 
Editör: TE Bilisim