8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE TELSİM’LE SINIRSIZ VE ÜCRETSİZ DOYASIYA KONUŞUN


Telsim, hayatımızın anlamı, baştacımız kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz ve sınırsız konuşma imkanı sunuyor.

Müşteri ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve beklentilerini en doğru ürün ve servislerle karşılayan operatör olmayı sürdüren Telsim, hayatımızın anlamı kadınlarımızı, özel günlerinde yalnız bırakmadı.
Telsim, kadınlar doyasıya gönlünce sohbet etsin diye, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde jest yaparak, şebeke içi ücretsiz konuşma fırsatı veriyor.

Telsim’li olmanın ayrıcalığını yaşacayacak kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, tüm Telsim’lilerle sınırsız ve ücretsiz konuşacak.

Telsim, özel meslek gruplarına, onların özel günlerinde onları unutmayarak her zaman ayrıcalıklı kampanyalar hazırlıyor. Öğretmen, doktor, hukukçu ve diğer bazı meslek gruplarına özel kampanyalar hazırlayan Telsim, kadınları da unutmadı.
Telsim abonesi olan tüm kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde şebeke içi doyasıya görüşme yapabilecek ve Telsim’li olmanın ayrıcalığını yaşayacak.

Bu arada, Telsim ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında 6 Mart Çarşamba günü saat 09.15’de Kadın Çalışmaları Dairesi ‘nin çalışmalarıyla ilgili işbirliği protokolü imzalanacak.
Telsim ayrıca, Başbakan İrsen Küçük’ün katılımı ile gerçekleşecek Çalışma ve Sosyal GüvenlikBakanlığıKadın Çalışmaları Dairesi tarafından Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenecek etkinliğe katkıda bulunacak.
 
Editör: TE Bilisim