Kuzey Kıbrıs Turkcell’in maçın başında ve devre arasında “Basketbol Aşkına” konsepti ile etkinlikler yaptığı, izleyen 3 çiftin özel hediye kazandığı maça siyasilerin ilgisi de yoğun oldu.

Çekişmeli karşılaşmaya Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa Milletvekilleri Zorlu Töre, Ersin Tatar, Faiz Sucuoğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, ESF başkanı Sedat Hacımehmet, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz ve birçok basın mensubu katıldı.

Verilen uzun aradan sonra dün başlayan Garanti Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol A Ligi’nde Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Ankara Yenimahalle Bedensel Engelli Spor Kulübü (AYBESK) ile karşılaştı. BRT 2. Kanalından naklen yayımlanan maç, baştan sona heyecan dolu üst düzey bir oyun sonrasında konuk takımın 69 – 59 galibiyeti ile tamamlandı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in maç öncesi ve devre arasında tekerlekli basketbola olan ilgiyi artırmak amacıyla “Basketbol Aşkına” konsepti ile çeşitli etkinlikler düzenlediği, izleyiciler arasında bulunan 3 çiftin özel hediye kazanma olanağı bulduğu maça siyasilerden de yoğun ilgi vardı. Takım futbolcularının birbirlerini kucakladığı maç sonrasında, protokol, üst düzey yöneticiler, sporcular ve yöneticiler ve taraftarlar geleneksel anı fotoğrafında birlikte yer aldılar.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu haftayı İzmir Büyükşehir Belediye Engelli deplasmanında geçirecek. Lha
 
Editör: TE Bilisim