Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) İskele milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Ziyamet ve Sipahi köylerini ziyaret etti.

TDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı’nın da eşlik ettiği TDP İskele adayları, Ayşe Gülyaz, Mustafa Tarhan, İsmet İlkhan, Mahmut Kuş ve Erkut Yılmabaşar’dan oluşan heyet, ziyaretlerde halkın görüşlerini dinledi, TDP’nin “Zamanı Geldi” adlı seçim kitapçığı ile aday tanıtım broşürlerini dağıttı.

TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, insanlar arasında ayrım yapılan, sosyal adaletsizliğin en fazla yaşandığı bölgenin İskele-Karpaz bölgesi olduğunu belirterek, “Bölge halkı, gerek CTP, gerekse de UBP ve DP dönemlerinde nasıl mağdur edildiğini birebir yaşamış olan halktır. Yaşananları unutmamalı ve 28 Temmuz’da gereken ders verilmelidir. Eğer bu ders verilmezse, aynı düzen devam edecektir. Halk nasıl yönetileceğinin kararını kendisi verecektir” dedi.

TDP İskele İlçe Başkanı Erkut Yılmabaşar ise, İskele bölgesinde var olan sorunların son yıllarda artış gösterdiğini savunarak, geçmiş hükümetleri eleştirdi.

Denenmemiş tek yapının TDP olduğunu belirten Yılmabaşar, “Artık yeni ve denenmemiş partilerin iktidar olma ve halka gerçek hizmeti sunmanın zamanı geldi, bunun adresi de TDP’dir” dedi.

Editör: TE Bilisim