TDP Yeni Erenköy Örgütü de geçtiğimiz gün düzenlenen etkinlikle oluşturuldu. Nevzat Sürmelioğlu Örgüt Başkanlığına, Erkin Dora Asbaşkanlığa getirilirken, Tarık Antel Gençlik Örgütü Sorumlusu, Hulusi Metni ile Tuğrul Alnur ise faal üyeler oldular.
TDP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Asım İdris, Parti Meclisi Üyesi Musa Özmusaoğlu ve TDP İskele İlçe Başkanı Kemal Yıldız’ın da katıldığı etkinlikte ayrıca 3 kişi de TDP saflarına katıldı. TDP’ye üye olanlara rozetleri TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit tarafından takıldı. Özyiğit etkinlikte yaptığı konuşmada, TDP’nin yeni katılımlar ve kurulan örgütlerle hergün biraz daha büyüdüğünü belirterek, “TDP yoluna emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.
Yıllardır gelen giden hükümetler tarafından dışlanan İskele-Karpaz bölgesine özel önem gösterdiklerini, bu bölgelerde de örgütlenerek bölge insanlarının sesi soluğu olmak istediklerini belirten Özyiğit, oluşturulan Yeni Erenköy Örgütü’nün bu açıdan da önemli olduğunu vurguladı.
TDP olarak, son yerel seçimlerde ‘Amiral Gemisi’ olarak adlandırılan Lefkoşa’yı kazanmalarının yanı sıra, seçime katıldıkları bölgelerde oylarını artırdıklarını, mevcut belediye meclis üyesi sayılarını da ikiye katladıklarını belirten Özyiğit, “Özellikle yerel seçimlerin ardından halkın TDP’ye olan ilgi ve desteğinin artmasının yanı sıra, birçok kişi de üye olmak için başvuruda bulunmaktadır. Bu da doğru yolda olduğumuzun göstergesidir” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim