Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili adayları, 28 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan milletvekilliği erken genel seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, TDP İskele İlçesi milletvekili adayları da seçim çalışmaları çerçevesinde bu sabah İskele Cuma Pazarı ile İskele Sanayi Bölgesini ziyaret etti ve ‘Zamanı Geldi’ adlı seçim kitapçığını dağıttı.

Halkın sıcak ilgi gösterdiği etkinlikte, esnafın ve vatandaşların sorunları ve sıkıntıları dinlendi, ayrıca TDP’nin görüş düşünce ve önerileri halkla paylaşıldı.

YILMABAŞAR

TDP İskele İlçe Başkanı Erkut Yılmabaşar, TDP İskele İlçesi olarak geçtiğimiz hafta sonu aday tanıtım şöleni ile birlikte başlattıkları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti. Aday Tanıtım Şölenine gerçekleşen yoğun katlımın kendilerine ayrıca bir motivasyon sağladığına dikkat çeken Yılmabaşar, halkın kendilerine verdiği güven ve desteğin artarak devam ettiğini kaydetti.

Bugün ziyaret ettikleri bölgede gerek halkın, gerek ise esnafın zor durumda olduğunu yeniden tespit ettiklerini, geçmiş UBP hükümetinin yarattığı yıkımın büyük olduğunu kaydeden Yılmabaşar, halkın yeni hükümetten beklentisinin büyük olduğunu kaydetti.

TDP olarak halkın karşısına gerçekçi ve iddialı projelerle çıktıklarını belirten ve bu toplum yararına projelerin hayat bulması için TDP’nin sandıktan güçlü şekilde çıkması gerektiğini kaydeden Erkut Yılmabaşar, “Zamanı geldi, İskele değişime hazır. 28 Temmuz’da TDP’nin İskele’de aldığı güçlü destek bütün Kıbrıs’ta konuşulacak” dedi. 
Editör: TE Bilisim