TANPINAR: YENİ PROJELERDE İŞ BİRLİĞİ YAPMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer, Koordinatör Gediz İnan ve Koordinatör Yardımcısı Övgü İnce ile birlikte Telsim Genel Müdürü Fevzi Tanpınar’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Tanpınar’a, Telsim’in FODER iş birliğinde düzenlediği Çocuk Gözüyle Kıbrıs’ta Yaşam fotoğraf yarışmasından elde edilen gelirin tümünün vakfa bağışlanması nedeniyle bir teşekkür plaketi takdim edildi.

TANPINAR: SOSYAL SORUMLULUKTA KADINLAR VE ÇOCUKLAR ÖNCELİĞİMİZDİR

Çocukların objektifinden Kıbrıs’ta Yaşam’ı anlatan eserlerin satışından elde edilen gelir, kanserle savaşan çocuklara yardımda bulunmak amacıyla Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlandı. Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Telsim’in sosyal sorumluluk projelerinde çocuklarla ilgili projelere her zaman tam destek verdiklerini belirterek, vakıf ile birlikte ortak projeler yürütmeye açık olduklarını dile getirdi. “Telsim olarak, sosyal sorumlulukta öncelikli konularımızın başında kadınlar ve çocuklar gelmektedir. Çocuklar bizim için çok değerlidir. Bu bağlamda Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın yürüteceği projelere destek vermekten ve ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyarız” dedi.

ÖZER: TELSİM’İN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Telsim’in sosyal sorumluluk projelerini yakından takip ettiklerini ve çocuklara verdiği değerin farkında olduklarını belirten Kemal Saraçoğlu Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer ise, Telsim’in bağışının kendileri için önemli olduğunu dile getirdi. Telsim’e duyarlılığından dolayı teşekkür eden Özer, Telsim’in desteği ile birlikte lösemili çocuklar yararına güzel projelere imza atabileceklerini ifade etti.


 
Editör: TE Bilisim