Haber Kameramanları Birliği’nde başkanlığa yeniden Tamer Atagül getirildi.

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği lokalinde yer alan Haber Kameramanları Birliği Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu ve birlik organlarının üyeleri belirlendi.

Genel kurulda, faaliyet raporu ve mali raporun aklanmasının ardından birlik yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu adayları genel kurulun onayına sunuldu. Birlik organlarındaki kadro sayısından daha fazla aday olmadığı için seçim yapılmadı.

Toplantıda  Tamer Atagül, Ozan Temiz, Ertoğrul Çavuşoğlu, Savaş Leylek, Rafet Çelik, Tarkan Kavaz ve Arif Latif Yönetim Kurulu; Ali Hançerli ve Veli Kocaismail Denetleme Kurulu;  Kemal Gökdel ve Ahmet Aziz de Disiplin Kurulu üyeliği için Genel Kurulun onayını aldı.

Genel kurulun ardından yer alan yönetim kurul toplantısında Birlik Başkanlığına Tamer Atagül, Genel Sekreter görevine Savaş Leylek ve Mali İşler Sorumluluğu’na da Rafet Çelik getirildi.

Olağan genel kurulda, birliğe üye olmak için aranan Sarı Basın Kartı koşulunun yerine, kameraman olarak bir yıl çalışma koşulu aranması şeklinde tüzükte değişiklik de yapıldı.

Editör: TE Bilisim