DP-UG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, yerel seçimler vesilesiyle yaptıkları ziyaretlerde sohbet etme ve fikir alış verişinde bulunma imkânı oluştuğunu belirten DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, “Takım Lefkoşa’yı” özenle belirledikleri adaylarla kurduklarını ifade etti.

“Sizlerle birlikte çalışarak Lefkoşa’ya iyi hizmet edeceğimize inanıyoruz” diyerek destek isteyen Taçoy, amaçlarının seçilecek Belediye Başkanı ile birlikte çalışmalara katkı koymak, yapılacak işleri denetleyecek mekanizmayı oluşturmak ve Lefkoşalının hak ettiği hizmeti sağlayabilmek olduğunu belirtti.

“Belediyecilik sadece çöp toplamak, su akıtmak, temizlik hizmeti vermek gibi rutin işlerden ziyade gerçek anlamda sosyo-ekonomideki değerler ile birlikte, çağdaş beledi hizmetlerden faydalanabilmektir” diyen Taçoy, çağdaş belediyecilik anlayışı ile özelde Lefkoşa, genelde tüm bölgeler için hazırladıkları projeler olduğunu söyledi.

Ticaret Odası ile Belediyenin ilişkisinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Taçoy, her anlamda işbirliğinin gerekliliğine dikkati çekti.

Taçoy, “İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha iyi, çok daha güzel bir kent, bir Başkent Lefkoşa, bir dünya şehri ve KKTC’nin merkezini hep birlikte yaratacağız” dedi.

DP Ulusal Güçler Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi adaylarından oluşan ‘Takım Lefkoşa’da” da birer birer söz alarak, Başkent Lefkoşa için hayata geçirecekleri projeler hakkında Kıbrıs Türk Ticaret Odası’na bilgi verdi.
Editör: TE Bilisim