Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma ziyaretlerine başlayan Atalay, bu kapsamda TAK Müdürü Hüseyin Yalyalı’yı ziyaret etti.

“TAK, KIBRIS TÜRK TOPLUMUNUN GÖZÜ, KULAĞI”

Ziyarette konuşan Talip Atalay, TAK’ın Kıbrıs Türk toplumunun gözü, kulağı olduğunu vurgulayarak, kurumun ülkede yaşanılanların dile getirilmesindeki rolüne dikkat çekti.

TAK’ın çalışmaları ile hem yerel hem de dış basını aydınlattığın belirten Talip Atalay, TAK Müdürü Yalyalı’ya görevinde başarılar diledi.

“BİR KURUMDA OLAN SORUN DİĞER KURUMLARI DA ETKİLİYOR”

Atalay, konuşmasında Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek) gibi ülkedeki bazı kurumlardaki maddi sıkıntılara değinerek, tüm kurumların birbirine bağlı olduğunu ifade etti, bir kurumda olan sorunun diğer kurumları da etkilediğini söyledi.

Talip Atalay, sıkıntıların insani, kurumsal ve milli duyarlılıkla aşılabileceğini dile getirdi.

Konuşmasında tarafsız haberciliğin önemine de dikkat çeken Talip Atalay, konulara vakıf olunmadan yapılan yorumların toplumda önyargılara neden olabileceğini dile getirerek, “Bunlara meydan vermemeliyiz” dedi.

“TAK BUGÜNE KADAR OLDUĞUNU GİBİ, BUGÜNDEN SONRA DA HABERLERİ OBJEKTİF ŞEKİLDE YANSITACAK”

TAK Müdürü Hüseyin Yalyalı ise ziyarette yaptığı konuşmada TAK’ın bugüne kadar olduğunu gibi, bugünden sonra da haberleri objektif şekilde yansıtacağını dile getirdi.

Yalyalı, “TAK’ın misyonu gerçeğin yanında olmaktır” ifadesine yer verdi.

Hüseyin Yalyalı, Atalay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Editör: TE Bilisim