"Aşağıdaki maddeleri okuyunca hasta değilseniz de hasta olursunuz! 
1- “Yeni hastane yapacağız” deniliyor, sonra ihalede “bir işler döndüğü” yönünde itirazlar gelince hastane ihalesi İPTAL ediliyor ve “Bundan sonra ihale Ankara’da açılacak, isteyen gidip ihaleye orada katılsın” diyor Bakan! 
2- Devlet laboratuvarı YANDI, pestisit tahlilleri yapılamıyor AMA ülkeye sebze, meyve bu tahliller yapılmadan giriyor, bunlar arasında sağlığa ZARARLI gıdalar da var ve biz de YİYORUZ! 
3- Vatandaşlık başvuruları için devlet hastanelerindeki doktorlar adeta taciz ediliyor, telefon telefon üstüne! Aradan bazı isimlerin vatandaşlığını HIZLANDIRMA istekleri, baskıları.
4- Sağlık bakanlığına belirli bir birime uzmanlık gerektiren bir konuda istihdam için sınav yapılıyor. İşin uzmanı olanlara göre birinci ve ikinci gelen adaylar değil, Bakanlık yetkilisinin takdiriyle üçüncü ve dördüncü gelen kişiler alınıyor ve ne tesadüftür ki PARTİLİ yakını oldukları anlaşılıyor.
5- İstihdam yapmak mümkün değil, kılıf lazım, temizlik şirketi üzerinden istihdam yapılıyor, kılıf hazırlanıyor.
Ama haksızlık etmeyin! Hastanenin araç park yerleri yenileniyor! Gazetelerde fotoğraflı haberler var, yoksa siz görmediniz mi? Bu, sağlık açısından herşeyin yolunda olduğunu düşünmemiz ve mutlu olmamız için neyimize yetmez…"

Editör: TE Bilisim