Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Lefkoşa’ya bağlı Haspolat, Balıkesir ve Değirmenlik köylerindeki vatandaşların sorunlarını dinledi.

Taçoy’a ziyaretlerinde köy örgütü yetkilileri de eşlik etti.
Köylülerle yaptığı toplantılarda yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, hükümetin hizmetleri hakkında vatandaşa bilgi verdi.

Köy gezilerinde çiftçilerden tarımın gelişip güçlendirilmesi yönünde talepler geldiğini anlatan Taçoy, tarımın bölgelerdeki ekonomik kalkınmayı hızlandıracağını da söyledi.

Taçoy; “Halkımızın daha iyi ekonomik şartlarda yaşamasını arzu ediyor, bu nedenle çeşitli projeler ve çalışmalar yaparak halkın gelir düzeyini arttırmak için çalışıyoruz” dedi.

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, ziyaretlerinde bölgeleri gezdiklerini, sorunları yerinde tespit ettiklerini, vatandaşı dinleyip yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdiklerinin altını çizerek parti yetkilileri ile birlikte bundan sonra da köy gezilerine devam edeceklerini söyledi.

 
Editör: TE Bilisim