Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları halkın sorunlarını dinlemek ve çözümlerini aktarmak için başlattıkları bölge ziyaretlerine devam ediyor.

Arabacıoğlu ve adaylar bu bağlamda bugün Surlariçi’ni ziyaret etti.
DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Genel Sekreter Bengü Şonya, DP’li gençler ve Demokrat Partiye gönül vermiş kişilerden oluşan kalabalık bir grup ellerinde bayraklarla tüm sokakları gezerek, buradaki vatandaşlarla bir araya geldi.

Serdar Denktaş, Mustafa Arabacıoğlu ve adaylar burada, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunları dinledi. Vatandaşların yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan Mustafa Arabacıoğlu, Lefkoşa’ya başkent kimliğini yeniden verecek projelerini Surlariçi halkı ile paylaştı.

Arabacıoğlu ziyaretleri sırasında vatandaşlarla yaptığı konuşmalarda, özellikle Surlariçi’ne yönelik önemli projeleri olduğunun altını çizerek, öncelikleri arasında Surlariçi’ne yakın bir yere sağlık merkezi kurmak olduğunu kaydetti.
Konuşmalarında Surlariçi bölgesinin özellikle gençlere yönelik 24 saat yaşayan, üreten, istihdam olanağı sağlayan bir yapıya kavuşturulacağının sözünü de veren Arabacıoğlu, diğer bölgelerde olduğu gibi surlar içinde de oyun alanları ve yaşam merkezleri oluşturulmak üzere bölge çocuklarının da sağlıklı büyümesine olanak sağlanacağının altını çizdi.

Doğru dürüst yönetilen Lefkoşa için yola çıktıklarını Mustafa Arabacıoğlu, “Siz değerli halkımızın helal hak desteği ile yorucu ama bir o kadar da onurlu bir yıl geçireceğiz. Bu bir yıl, Lefkoşa’mızda çok daha kaliteli bir yaşamın öncüsü olacaktır. Lefkoşalı, bana ve partimi seçtiği için değil, Lefkoşalı olduğu için verilecek hizmetten eşit yararlanacaktır. Hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim