SOS Çocuk Köyü Derneği’ne çocukların ihtiyaçları için kullanılması amacıyla düzenli katkı yapan Limasol Türk Kooperatif Bankası Genel Müdürlüğünü ziyaret eden SOS Çocukköyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Çerkez, Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler’e teşekkür plaketi takdim etti. Plaket takdimi sırasında konuşan H. Çerkez, KKTC’nin en köklü kurumlarından birisi olan Limasol Bankası ile her zaman yakın işbirliği içinde olmaktan büyük sevinç duyduklarını belirterek banka yönetimine teşekkür etti.
75 Yıllık köklü bir banka olarak SOS Çocukköyü Derneği’ne maddi ve manevi destek sağlamaktan her zaman onur duyduklarını belirten Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, “ Toplumda çok önemli bir misyon üstlenen ve bunu uzun yıllardır başarılı çalışmalarla ortaya koyan SOS Çocukköyü Derneği’ne tüm kurum ve kuruluşların gerekli desteği vereceğine inanıyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.
SOS Çocuk Köyü Derneği adına Ulusal Direktör Pelin Maneoğlu, YK üyesi Hasan Arman, Fon Geliştirme Müdürü Cemil Hafız, Limasol Bankası adına Genel Müdür İlkin Yoğurtçuoğlu, Genel Müdür Yrd. Abdullah Özsusuzlu ve Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan’ın da hazır bulunduğu ziyarette derneğin planlı faaliyetleri de konuşuldu.Lha
 
Editör: TE Bilisim