İki haftadır çalışmayan Göçmenköy trafik ışıklarının olduğu bölgeye ziyaret gerçekleştiren Arabacıoğlu ve ekibi, sorunları yerinde inceleyerek, yerinde çözümler getirdi.
“7 Nisan’dan sonra böyle bir tablo görmeyeceksiniz” diyen Arabacıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Lefkoşa’nın sorunları saymakla bitmez. Buradaki sorun da yaklaşık 2 haftadan beri trafik ışıkları çalışmıyor. Ki burası Metropol’ün çıkış noktası, Göçmenköy'den Lefkoşa’ya giriş noktası. Oldukça hareketli bir trafik gördüğünüz gibi ışıkların yanmamasından dolayı burada kaza da oldu. Allah korusun daha ciddi kaza da olabilir. Böyle bir kazanın oluşumu, insan hayatına da mal olabilir ama her nedense sorumlular buna çözüm bulma yerine birbirini suçluyor. Tabi burada belediye mi, İçişleri Bakanlığı mı, Elektrik Kurumu mu yani burada bir yetki karmaşası devam ediyor. 7 Nisan belediye seçimlerinden sonra, seçimi kazanıp 8'inde geldiğimizde bu tür sorunlar yaşanmayacak. Bunun sözünü vermek için burdayız. Dediğim gibi burda sorumlu kimdir kimse bilmiyor, herkes birbirine atıyor. Böyle bir kargaşa var... 8 Nisan’dan sonra bu tür yetki karmaşaları olmayacak.”
“ÖZLENEN LEFKOŞA’YI YARATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Göçmenköy'den sonra Çağlayan Bölgesi’ni ziyaret edip sorunları yerinde inceleyen Arabacıoğlu, “8 Nisan'dan sonra özlenen Lefkoşa'yı yaratmak için yola çıktık” dedi.


Editör: TE Bilisim