GAZİMAĞUSA’DA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ “SİYASETTE, HAYATTA KADIN VE ERKEKLER” KONULU SÖYLEŞİYLE SONA ERECEK

Her yıl geleneksel olarak düzenlediği Dünya Kadınlar Günü’nü bu yıl, 4-8 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlayan Gazimağusa Belediyesi, programın son etkinliği olarak Yazar ve Barış Girişimi Sözcüsü Oya Baydar’ı Gazimağusalı kadınlarla buluşturacak.

4 Mart’ta “Kadın Sanatçılar Karma Sergisi” ve Della Miles Konseri ile başlayan 6 Mart Mağusa Bandabuliya’da Mağusa Emekçi Kadınlar Festivali ile devam eden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Oya Baydar’ın Siyasette, Hayatta Kadın ve Erkekler” konulu söyleşisiyle sona erecek.
Söyleşi, 8 Mart’ta Mağusa Kültür Merkezi’nde saat 20:00’da yapılacak.

Sosyal statüsü ne olursa olsun toplumun her kesiminden kadına ulaşmak için yoğun çalışma yürüten Gazimağusa Belediyesi ekipleri, yüzlerce kadına etkiniklere katılması için davet yaptı.
Kadının yaşamın her alanına daha yoğun bir katılım gösterebilmesi için gerekli koşulları oluşturmayı hedefleyen Gazimağusa Belediyesi, kadın odaklı çalışmaları 8 Mart haftası dışındaki zamanlarda da tüm toplumla buluşturmak için Mağusa Kadın Merkezi (MA-KAMER) çatısı altında önümüzdeki günlerde faaliyetlerine devam edecek.

Editör: TE Bilisim