Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Hasan Sertoğlu beraberindeki heyetle sabah saatlerinde Özgün Akcan başkanlığındaki İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti. Sertoğlu’na Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner’de eşlik etti.

Heyeti kabulünde konuşan İnşaat Mühendisleri Odası başkanı Özgün Akcan, Sertoğlu’nun da inşaat sektöründen gelmiş biri olduğuna dikkat çekerek, Sertoğlu’nun seçildiği takdirde kendilerini en iyi anlayabilecek kişi olabileceğini belirtti. Sertoğlu’nun gerek iş yaşamında gerekse de klüp yönetimlerinde elde ettiği başarıları bildiklerini ifade eden Akcan, adaya tam destek belirttiklerini sözlerine ekledi.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Hasan Sertoğlu da Lefkoşa Türk Belediyesi’nin durumunun ortada olduğunu belirterek, sorumlu kişilerin biraraya gelip el birliği yapması ile sorunların çözümlenebileceğini dile getirdi. Sertoğlu kendilerine onay verilmesi halinde Lefkoşa’yı yaşadığı sorunlardan arındıracaklarını kaydetti.


Hasan Sertoglu konuşmasında sivil toplum örgütleri ile işbirliğinin önemine de değinerek," Lefkoşamızın önemli sorunlarından biri de denetimsizlik! Bizlerin göreve gelmesi ile beraber, sizlerin de desteği ile inşaatlarda da sıkı denetim başlatacağız! Kayıt dışı, kaçak olan hiç bir işe göz yummayız, yumdurmayız! Bu kente olan borcunuzu ancak sahip çıkarak ve yasaları uygulayarak ödeyebilirsiniz. İnşaat sektöründe olan birisi olarak sizleri ve beklentilerinizi en iyi anlayanlardanım. İrade ortaya konmadan laf ile bu işler çözülemez! Popülizm yapmadan, toplum çıkarları düşünülerek ancak başarıya koşabiliriz" dedi.
 
Editör: TE Bilisim