Girne Belediyesi 5. Girne Kültür Sanat Günleri sürpriz etkinliklerle devam ediyor. 12 Ağustos Çarşamba akşamı Amfitiyatro'da gerçekleşecek Sihirli Girne Gecesi'nde sihirbazlık gösterisi, ateş şov, dans gösterileri gibi çeşitli etkinliklerle hem çocuk ve gençler hem de yetişkinler keyifli saatler geçirecek.


Girne Belediyesi 5. Girne Kültür Sanat Günleri 12 Ağustos 2015 Çarşamba akşamı, hem çocuk ve gençler hem de yetişkinlerin keyifli saatler geçireceği Sihirli Girne Gecesi'yle devam ediyor. Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, Yetenek Sizsiniz programının sevilen kahramanları İrem ve köpeği Cash'ın eğlenceli gösterisi yanında, Yetenek Sizsiniz programının birincilerinden Burak ve Kıvanç'ın nefes kesen sihirbazlık gösterisi, ateş şov ve dans gösterileriyle hareketli bir etkinlik düzenlendi.

Saat 21:00'de başlayacak olan etkinliğin biletlerinin yetişkinler için15 TL'den çocuklar için ise 10 TL'den satışa çıktığı, biletlerin Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi, tüm Deniz Plazalar ve Girne'deki Beer Point'ten, aynı zamanda etkinlik akşamı girişten temin edilebileceği belirtildi.
Engelli vatandaşlardan ise etkinliğe girişte ücret alınmayacağı kaydedildi.

Çocuk ve gençlerin de eğleneceği bir etkinlik

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, açıklanan festival programı dışındaki sürpriz etkinliklerden bir tanesinin de Sihirli Girne Gecesi olduğunu ifade ederek, yetişkinlerin yanında çocuk ve gençlerin de eğlenebileceği bir organizasyon hedeflediklerini söyledi. Güngördü, yaz tatilinde olan çocuk ve gençlerin çeşitli gösterilerin yer alacağı bu gecede güzel vakit geçireceklerine inancını belirterek, tüm halkı 12 Ağustos Çarşamba akşamı Girne Amfitiyatro'ya davet etti.
 
Editör: TE Bilisim