Siber hükümetinin bir yanlışı olarak değerlendirmede bulunan Pınar, Siber hükümeti özür dilemeli ifadelerini kullandı...İşte Nazmi Pınar'ın o yazısı...


"Hakkımda Yenidüzen Gazetesinde çıkan ve Mecliste gerçekleşen konuşmayla ilgili cevap hakkımı kullanmak amacıyla sizlerin destegini ve duyarlılığınızı beklemekteyim..
Tam da Basin Etik Kurulunun aktif bir sürece girdiği bu dönemde....
> Meclis Baskani ve Gecis Hukumeti Basbakani SN. Sibel Siber halka dogruları maalesef söyleyemiyor
> CTP'nin yayin organi YeniDüzen Gazetesi ise manipülasyon yaparak Kamuoyunu kandirmaya devam ediyor...
> Şu anda ailem ile birlikte yurt dışında olmamdan dolayı ve bulundugum ulke de saat farkı nedeni ile hakkımda çıkan haberi ve mecliste gecen şahsımla ilgili konuşmadan henüz bilgim oldu.
> 1- Bahse konu sözleşmemin uzaltilmasi Dönemin İcisleri Bakani Nazim Cavusoglu nun Egitim Bakanligi olduğu dönemde degil! Mutlu Atasayan in Bakanligi döneminde imzalandi ve 22.05.2013 tarihli K(||) 1201-2013 sayılı Bakanlar Kurulu Karari doğrultusunda yapıldı!
(Yani Sibel Hanım Meclisteki konuşması ile halka kasıtlı ya da bilmeyerek yanlış bilgi veriyor! )
> 2- Sözleşme tarihimin üzerinde oynandığı aşikardır. Sözlesmenin imzaladığıTarihte ise Mutlu Atasayan Resmi olarak Bakandi ve secim yasakları dahi yoktu.
> 3- Sözleşme tarihini belli ki sonradan bilerek 28 Temmuz diye iptal edebilmek amaciyla muhtemelen oynadılar...bu bir skandaldir!
> 4 - Ayni sozlesmeden Orijinal ıslak imzalı bir sözleşmede benim elimde var ki her zaman bir sözleşme diğer tarafa da verilir! Avukatim Guner Goktug a bunu verdim dava acmasi için. Buradaki sozlesmede yer alan tarih gecis hukümeti egitim Bakani Asim İdris tarafindan başsavcılığa görüs için yazılan tarihten farklı! Neden?
> 5- Ayrıca sözleşmenin mutlu Atayasaya'nin fiilen ve resmen bakan olarak görevde oldugu hatta secim yasaklarinin dahi olmadigi donemde imzalandığın ispatı sözleşme üzerinde olan maliye bakanlığına yatirilan Pul üzerindeki tarihte ap açık ortadadir! Nasıl 28 inde imzalanabilir ki? Yani gecis hukumetinin gorevde oldugu bir an nasil Mutlu Bey Bakanliga gelip imza atabilir? Akla ve mantığa aykiri!
> Maliye Bakanı Sn. Zeren Mungan hemen Kamuoyuna bunu açıklamalıdır. Aksi halde dürüstlüğüne inandığımız şahsının da bu oyunun bir parçası olmasından şüphelerimiz oluşacaktır.
> 6- Bu sözlesmenin 28 inde imzalanmadiginin ve Mutlu Atasayan'in Bakan oldugu donemde imzalandiginin ayrica bir baska ispatı ise her sozlesmede olan sahitlerin imzasıdir! Şahitler ise Egitim Bakanligi Sekreteri Tezin hanım ve özel kalem müdürü Savas bey dir! Su an ki Eğitim Bakanı Sn. Mustafa Arabacioglu nu bu konuyu acilen dogruları ile kamuoyuna açıklamalisini beklemekteyim...
> 7-Başsavcılık bence, gecmiste imzalanan sözleşme tarihinin değiştirilmesi suretiyle ve bir takım şahıslar tarafından bu sözleşmenin iptalinin önünün açilabilmesi amaci ile, maalesef kandirilmistir!
> 8- Başsavcılığı da göreve çağırır konuyu gerçeklikleri ile açıklamasını beklemekteyim! Başsavcılığı kandırmaya çalışmak suç degil mıdır?
> Yani sözlesmemi yasal yollar ile iptal edemeyen ve günlerce bunun icin uğraşıp başaramayanlari, cesitli filmler çevirenleri, bu zihniyeti, elimdeki belgelerle yurt disindan döner dönmez çok yakında deşifre edeceğim!
> Ancak bunu beklemeden her daim seffaflikla övüven Sn. Sibel Siber çıksın ve kamuoyu önünde Şahsımdan ve dönemin Bakanları ile UBP Hükümetinden özür dilesin!.."


Nazmi Pınar
Editör: TE Bilisim