Zanlı Yılmaz, tecavüz suçlaması ile tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

KENDİ RIZALARIYLA BULUŞTULAR

Mahkemede konuyla ile ilgili şahadet veren Kadına Karşı Şiddet birimi amiri Polis müfettişi Mehmet Sözmener olayla ilgili bulguları aktardı. Sözmener, zanlı Serkan Yılmaz’ın 16 Ağustos tarihinde yine zanlının konutunda kız arkadaşı T.T ile buluştuğunu ve ilişkiye girdiklerini mahkemeye aktardı. Polis şikayetçi T.T’nin rızası ile gerçekleşen bu buluşma sırasında zanlının, sevgilisinin rızası olmadığı halde zorla cinsel ilişkiye girerek bedensel zarara uğrattığını söyledi.

DOKTOR KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Polis Müfettişi Sözmener olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını müştekinin doktor kontrolünden geçirildiğini ve kızlık zarının yırtıldığının tespit edildiğini belirtti.

ZANLI KAÇAK ÇIKTI

Polis zanlının tutuklandığını yapılan soruşturma sırasında ülkede de kaçak olarak bulunduğunun da öğrenildiğini söyledi. Polis aktarmış olduğu olgular ışığında soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu meselenin ciddi bir mesele belirterek soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Editör: TE Bilisim