Ulusal Birlik Partisi’nin 7 Nisan’da yapılacak Lefkoşa Türk Belediyesi seçimleri ile ilgili çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Örgütler çapında başlatılan tanıtım toplantıları kapsamında, Hasan Sertoğlu ve ekibi dün akşamki ilk ziyaretini Metehan Örgütü’ne gerçekleştirdi.

UBP Metehan Örgütü’ndeki toplantıda, Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ve Meclis üyesi adaylarının yanı sıra, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, Tarım Ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu,UBP Lefkoşa Milletvekilleri Zorlu Töre ve Tahsin Ertuğruloğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu toplantının başında adayları tanıttı. Adaylar partililer tarafından büyük alkışlar ile karşılandı.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu burada yaptığı konuşmada, kalabalıktan oldukça etkilendiğini belirterek herkese teşekkürlerini sundu. Sertoğlu zor  durumda olan Lefkoşa Türk Belediyesi’ne dikkat çekerek, “Bizler zor günler için varız. Bu zorluktan kurtulmak ancak irade ve cesaretle mümkündür. O da bizde var. Ben ve ekibim ile, kendi ayakları üzerinde duran bir belediyeye sahip olacaksınız” diye konuştu.

Lefkoşa Türk Belediyesi’ni borçlarından arındırarak, mali disiplin getirerek belediyeyi ayağa kaldıracaklarının da altını çizen Sertoğlu, yedi gün yirmi dört saat hizmet veren bir  belediye yaratacaklarının söyledi.

UBP KÖŞKLÜÇİTLİK ÖRGÜTÜ’NDE ADETA İZDİHAM OLUŞTU…

SERTOĞLU: ‘SON YAPILAN ANKETLERDE ÖNDEYİZ, ADIM ADIM AMACIMIZA İLERLİYORUZ.’

Hasan Sertoğlu ve ekibinin dün akşamki ikinci durağı ise UBP Köşklüçiftlik Örgütü oldu. Köşklüçiftlikte gerçekleşen aday tanıtım programı da yoğun kalabalığa sahne oldu.

Aday tanıtım toplantısının başında konuşan Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu gördükleri kalabalıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sucuoğlu her örgütte sevgi seli ile karşılaştıklarına dikkat çekerek, Hasan Sertoğlu’nun çok ciddi bir yükselme grafiğinde olduğunu belirterek, 8 Nisan da Sertoğlu ve ekibinin kazanacağına olan inancının tam olduğunu,Lefkoşa’yı ancak Hasan Sertoğlu’nun tekrar ayağa kaldıracağına dikkati çekti.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediye Başkan Adayı Hasan Sertoğlu da tanıtımların ardından yaptığı konuşmada, kendisinin ve ekibinin burada gördükleri ilgiden dolayı  büyük sevinç içerisinde olduklarını belirtti. Sertoğlu yarışa geç başladıkları halde yapılan son anketlerde birinci olduklarının altını çizdi.

Hasan Sertoğlu,” Lefkoşa için her Lefkoşalıya büyük sorumluluk ve görev düşmektedir. Bizler elimizi taşın altına koyuyoruz ve Lefkoşa’ya olan vefa borcumuzu ise  ancak Lefkoşaya hizmet ederek ödeyebileceğimizin bilinci içerisindeyiz. Belediye’yi sorunlu olarak devralmaya talibiz. Buradan hepinize söz veriyorum. 1 yıl içinde Lefkoşa zor günlerini unutacak. Lefkoşalı hak ettiği hizmeti alacak. Çalışanı ile barışmış,her alanda her an hizmete hazır bir belediyeye kavuşacak. Lefkoşa Türk Belediyesi bizimle beraber şeffaf bir yönetim anlayışına kavuşacak. Lefkoşa’nın sorunlarını, şu anda billboardları süsleyen sözler  değil, sloganlar  hiç değil, ancak irade çözecek. O irade de bizde var. Lefkoşa Türk Belediyesi’nin Sosyal Sigorta ve İhtiyat Sandığı’na olan borcu 41 Milyon Türk Lirası’na yakındır. Bu para Lefkoşa Türk Belediyesi çalışanının alın teridir. Çalışanlarımızın sosyal güvencesidir. Çalışanlarımızı 8 Nisan günü bu dertten kurtaracağız. Çünkü artık bizim İşimiz Lefkoşa, Gücümüz Lefkoşa’dır” dedi.

 

Editör: TE Bilisim