Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi başkan adayları ile meclis üyesi adayları Surlariçi bölgesinde vatandaş ve esnaf ile bir araya geldi.

Adaylara Başbakan İrsen Küçük ve eşi Gülin küçük, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, Çalışma Bakanı Şerife Ünverdi, Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, kadın kolları üyeleri ve gençlik kolları eşlik etti.

Partililer ve adaylar ziyaretleri sırasında vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Tek tek tüm dükkânları ziyaret eden partililer esnaf ile sohbet ettiler, sorunları dinlediler.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu da bir araya geldiği vatandaşlara Lefkoşa Türk Belediyesi ile ilgili projelerini anlatma fırsatı buldu.

Ziyaretlerin ardından UBP Genel Başkanı Başbakan İrsen Küçük, Bandubulya’da bir açıklama yaptı.

İrsen Küçük, Partisinin Lefkoşa Türk Belediyesi seçim kampanyası çerçevesinde Lefkoşa İlçe Örgütünün hazırladığı programla işyerlerinin gezildiğini belirtti.
Başbakan, “Sarayönü’nden başlayarak Arasta, Asma altı ve Belediye Çarşısını gezdik. Bugün yaptığımız ziyaretlerden çok memnun olduğumuzu söylemek isterim. Halkın Ulusal Birlik Partisi’ne ve adaylarına büyük ilgisi var. İşyerlerinde yaptığımız temaslar ve çarşıda alış-veriş yapan vatandaşlarla yaptığımız sohbetlerde başta Belediye başkan adayımız Hasan Sertoğlu ve belediye meclis üyesi adaylarımıza büyük ilgi olduğunu gördüm. Zaten, UBP bilhassa Lefkoşa olmak üzere her zaman halkımızdan büyük destek almaktadır. 7 Nisan’daki seçimlerde de başta belediye başkan adayımız Hasan Sertoğlu ve belediye meclis üyesi adaylarımız başarılı olacaktır. Şimdiden Lefkoşa halkına teşekkür etmek isterim” dedi.
Ziyarette çarşıya da değinen Başbakan Küçük, Belediye Çarşısı’nın restorasyonun çok güzel yapıldığını da belirterek, Halka hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Editör: TE Bilisim