Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ile Belediye Meclis üyesi adayları Ortaköy’ü ziyaret ederek bölge halkı ile bir araya geldi.

Ziyaretin başında Maliye Bakanı Ersin Tatar ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu’da toplanma yerine gelerek adaylara destek belirtti. Ortaköy ziyaretinde Süreyya Gürses başkanlığındaki kadın kolları ile gençlik kolları da hazır bulundu.
Evleri ziyaret eden adaylar hem kendilerini tanıttılar hem de Lefkoşa Türk Belediyesi ile ilgili projelerini vatandaşa anlatma fırsatı buldular.
Vatandaşların adaylara ilgisi oldukça yoğun olurken, yoldan geçen araçlarda korna çalarak adaylara destek belirtti.
Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ziyaretlerinin ardından yaptığı kısa açıklamada, Ortaköy’ün Lefkoşa için önemine değindi. Sertoğlu, seçimlerde Ortaköylü vatandaşlara büyük görev düştüğüne dikkat çekti.
Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu Kadınların desteğine de dikkat çekerek Kadın Kolları Başkanı Süreyya Gürses’e de desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Sertoğlu seçim sürecinde kadınlar olmadan başarılı olunamayacağına vurgu yaparak ‘gücümüz kadınlardır’ dedi.

ULUSAL BİRLİK PARTİSİ KIZILAY ÖRGÜTÜ AÇILDI…
ÖRGÜT AÇILIŞINDA LTB ADAYLARININ TANITIMI DA YAPILDI…

7 Nisan’da yapılacak Ulusal Birlik Partisi seçimlerine çok az bir zaman kala Ulusal Birlik Partisi de çalışmalarına devam ediyor. Örgüt bazında çalışmalarını hızlandıran Ulusal Birlik Partisi Kızılay Örgüt Binasını da hizmete açmanın gururunu yaşıyor.

Gerçekleşen açılışta Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ve Meclis Üyesi adayları da hazır bulundu. Adaylara Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu, Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu ile kalabalık bir parti kitlesi eşlik etti.

Açılışın başında konuşan Kızılay Örgüt Başkanı Hasan Akyiğit örgütün kurulmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerini iletti. Akyiğit yeni açılan örgüt binasının seçimlere denk geldiğine dikkat çekerek, Ulusal Birlik Partisi olarak seçim kazanmaya alışık olduklarını, 7 Nisan’da Lefkoşa Türk Belediyesi seçimlerinden de galip çıkacaklarına emin olduklarını belirterek, ‘inşallah zaferimizi yeni örgüt binamızda kutlarız’ dedi.

Ardından Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu konuşmasını gerçekleştirdi. Sucuoğlu Başbakan İrsen Küçük’ün toplantısı nedeni ile açılışa katılamadığını partililere çok selamlarını ilettiğini belirtti. Çok güzel bir örgüt binasına sahip olduklarınısözlerine ekleyen Sucuoğlu, binanın bir buçuk aylık bir çalışma sonucunda faaliyete geçtiğini dile getirdi. Lefkoşa Türk Belediyesi’nde yapılacak ara seçimlerin büyük bir sınav olduğuna dikkat çeken Sucuoğlu, Örgütlere büyük görev düştüğünü vurgulayarak sözlerini tamamladı.

Sucuoğlu’nun konuşmasının ardından aday tanıtımları gerçekleşti. Aday tanıtımının ardından bir konuşma yapan Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu, partililere gösterdikleri büyük ilgi için teşekkürlerini sundu. Yeni açılan örgüt binasının çok güzel başarılara tanıklık etmesini dileyen Sertoğlu el birliği ile çıktıkları bu yolda zaferi göğüsleyeceklerine inanç belirtti. Kendilerine olan Desteklerin her geçen gün arttığa dikkat çeken Sertoğlu, ‘gönül birliği ile el birliği ile tek yürek olarak yolumuzda yürüyoruz, kazanacağımıza inancımız tamdır. Lefkoşa için en iyisi, en kararlısı,en yararlısı ve en hayırlısı olanıdır.Bekle bizi Lefkoşa biz geliyoruz.Bu sorunları ancal inanmış bir ekip çözer ve bu ekipte bizde var.’ diyerek sözlerini tamamladı.
 
Editör: TE Bilisim