Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu beraberindeki heyetle İlker Züğürt başkanlığındaki Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi’ni ziyaret etti.

Sertoğlu ve beraberindeki heyeti kabulünde konuşan Kıbrıs Türk İşadamları Başkanı İlker Züğürt heyeti aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek adaylara çıktıkları zor yolda başarılar diledi. Lefkoşa’nın her türlü sorununa cevap verecek bir başkana ihtiyaçları olduğunu dile getiren Züğürt, sorunların kendilerini de yakından ilgilendirdiğini ifade etti. Sertoğlu’nun adaylığını açıkladığı günden beridir canla başla çalıştığının altını çizen Kıbrıs Türk İşadamları Konseyin Başkanı İlker Züğürt, Sertoğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini de sözlerine ekledi. Züğürt, Sertoğlu’nun ülkenin en köklü partisinden aday olmasına dikkat çektiği konuşmasında seçimden zaferle çıkılması halinde ülke menfaatlerini göz önünde bulundurması gerektiğini dile getirdi.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu da Lefkoşa’nın içinde bulunduğu bu kaos ortamından dolayı mutsuz olduklarını belirterek, bu göreve talip olmanın herşeyden önce bir Lefkoşalı olarak kendileri için gurur vesilesi olduğunu dile getirdi. Geçmişte edindiği tecrübelere dikkat çeken Sertoğlu, görev aldığı her kurumdan başarı ile çıkmasını bildiğini ve alnılarının akı ile da bu göreve talip olduklarını dile getirdi. Lefkoşa Türk Belediyesi’nde seçimi kazandıkları takdirde başarılı olacaklarına inandıklarını dile getiren Sertoğlu, Lefkoşalının ‘siyasi parti’ gözetmeksizin oy vermesi gerektiğini söyledi. Sertoğlu, çıktıkları yolun zor bir yol olduğunu ancak ortada aşılamayacak hiçbir sorunun bulunmadığını kaydetti. Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu sözlerinin sonunda‘ 8 Nisan’dan sonra Konseyi inşallah başkan olarak ziyaret ederiz’ diyerek tamamladı.
 
Editör: TE Bilisim