Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ile Meclis üyesi adayları öğleden sonra Metropol Yolu’nda vatandaşla bir araya geldi. Sertoğlu ve belediye meclis üyelerine Ulusal Birlik Partisi Mağusa Milletvekili Ahmet Kâşif, Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, Kadın Kolları Başkanı Süreyya Gürses ve partililer eşlik etti.
Sertoğlu ve ekibi girdiği her dükkânda yoğun ilgi ve destekle karşılaştı. Vatandaşa kendilerini tanıtıcı broşür veren ekip Lefkoşa Türk Belediyesini kurtarma politikalarını vatandaşla paylaştı. ,Öte yandan yoldan geçen vatandaşlar da korna çalarak ile Sertoğlu’na destek belirtti.
Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Ahmet Kâşif Sertoğlu’nun yanında olacaklarını ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti.
Sertoglu, burada yaptığı açıklama da" işimiz Lefkoşa ve gücümüz Lefkoşalı olacak! Bunun en güzel örneklerinden biri su an Lefkoşa’nın güzide yerleşim yeri olan Metropol bölgesinde yaşıyoruz . Sn. Kaşif in de bizlerle burada oluşu UBP’nin kurultay sonrası tek vücut olarak, birlik içinde hareket ettiğinin en somut göstergesidir! 7 Nisan sonrası Lefkoşalı bizlerle hak ettigi hizmeti bulacak! Buna ben söz veriyorum! Geçmişte yaptıklarım bundan sonra yapacaklarımın garantisidir! Artık çok söze gerek yok, çok konuşma değil iş yapma zamanıdır! Halkımız bunu görecek ve Lefkoşa için elimizi tasın altına koyduk" dedi

Editör: TE Bilisim