Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Hasan Sertoğlu ile bazı Belediye Meclis üyesi adayları Raziye Kocaismail Başkanlığındaki Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ni ziyaret etti.

Adayları kabulünde konuşan Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, içerisinde bulunulan haftanın Kanser Haftası olduğuna dikkat çekti ve dernek faaliyetleri ile ilgili adaylara ayrıntılı bilgiler aktardı.Kocaismail Sertoğlu’ndan seçildiği takdirde derneği kalıcı gelirlerinin artırılması için destek de istedi.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu’da dernek faaliyetlerini her zaman yakından takip ettiklerini belirterek, ülkedeki ekonomik daralmadan derneğin de etkilendiğini gördüklerini söyledi.

‘Önemli bir iş yapan Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin ekonomik açıdan yaşanan sorunlardan etkilenmemesi gerekirdi’ diyen Sertoğlu ‘sizlere sahip çıkılması gerekir’ diye konuştu. Her vatandaşın bir gün kanser hastalığına yakalanabileceğini işaret eden Sertoğlu, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti. Sertoğlu derneğe her zaman katkı yaptığını belirterek, bundan sonrada dernek için elinden gelen her türlü katkıyı yapacağının altını çizdi..
 
Editör: TE Bilisim