Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu, Arsen Angı başkanlığındaki Genç İşadamlarıDerneği’ni ziyaret etti.

Genç İşadamları Derneği Başkanı Arsen Angı ziyaretlerinden dolayı Sertoğlu’na sonsuz teşekkürlerini sundu.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu’da, bugüne kadar yanlış bulduğu hiçbirşeyi yapmamayı kendisine ilke edindiğini belirterek, Lefkoşa Türk Belediyesi’nde yanlış gördüğü uygulamaları düzelteceğini ve belediyeyi bir disipline koyacağını belirtti. Sertoğlu siyaset yapmak için yola çıkmadıklarına vurgu yaparak, geçmiş yönetimlerinde başarılarının ortada olduğunu vurguladı. Seçimi kazandıkları takdirde iş yapanın kalacağını, yapmayacak olanın da gideceğini vurgulayan Sertoğlu, seçimi kazandıkları takdirde dört elle Lefkoşa’ya sarılacaklarını belirtti.

Sertoğlu, “Ulusal Birlik Partisi kurulduğu günden bugünlere hep Kıbrıs Türk Halkı için çalıştı, çabaladı. Partimizde sürekli bir hizmet yarışı yaşandı.KKTC’ye inanan ve sahip çıkan Ulusal Birlik Partililer bugüne kadar sayısız önemli görevlerde bulundu. Şimdi ise bu hizmet yarışında partimizi temsilen Lefkoşa halkı için biz yola çıktık. Bundan böyle az konuşup çok iş yapacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilisim