Sertoğlu seçim gezilerinde halkın sorularını yanıtlarken şunları söyledi;

“Lefkoşa halkının gücü ile 14 ayda çözeriz”

Lefkoşa’nın sorunlarla boğuştuğunu inkar etmek halka yalan söylemekten başka bir şey değildir. Çok zorlu bir süreçten geçeceğimizi biliyorum.  Bu zorluklarla mücadele etmeye kararlıyım. Hükümetimizle uyum içerisinde ve Lefkoşa halkının gücü ile Lefkoşa’yı 14 ayda ayağa kaldıracağımdan ve sorunlardan kurtaracağımdan kimse şüphe duymasın…

Lefkoşa halkının gurur duyacağı bir kentleri olacak…

Sertoğlu “Lefkoşa Belediyesi’nin içinde bulunduğu mali sıkıntıların aşılması için her türlü hazırlıklarının olduğunu ancak sadece mali sıkıntılarla uğraşmayacaklarını Lefkoşalının hak ettiği tüm hizmetleri de kendilerine vereceklerini söyleyen Sertoğlu, maaşların ödenmesi, çalışanın sosyal güvencelerinin yatırılması, çöplerin toplanması, bir Belediyenin asli görevleridir. Bunları yaptım demek Lefkoşa ya bir şey verdim anlamı taşımaz.  Biz parkları yemyeşil, caddeleri pırıl pırıl, yolları Avrupa standartlarına, insanların Lefkoşalıyım derken gurur duyacakları bir Başkent Lefkoşa yaratmayı hedefliyoruz.” dedi.

Bekle bizi Lefkoşa …

Lefkoşalılar rahat olsunlar ve bize güvensinler, 8 Nisan’da değişim başlayacak, Lefkoşayı o kadar kısa sürede ayağa kaldırmayı başaracağız ki Lefkoşalılar gözlerine inanamayacaklar diye konuşan Sertoğlu Bekle bizi Lefkoşa, 8 Nisanı bekle, el el gönül gönüle çocuklarımıza çağdaş bir başkent yaratacağız dedi.

Editör: TE Bilisim