UBP LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI HASAN SERTOĞLU’NUN UBP LEFKOŞA ÖRGÜTLERİ İLE KUCAKLAŞMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

7 Nisan’da gerçekleşecek olan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanlık seçimlerinde Ulusal Birlik Partisi adayı Hasan Sertoğlu bugün UBP Genel Merkezinde Lefkoşa Örgütleri ile kucaklaştı.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük, Milletvekilleri ve Lefkoşa’dan 48 örgütün katılımı ile gerçekleşen etkinlik sonucu Sertoğlu, çalışmalarına hız verdi. Adeta gövde gösterisine dönüşen etkinlikte, Ulusal Birlik Partililer Hasan Sertoğlu için tek vücut olarak seçim kampanyasında hareket edeceklerini açıkladılar.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük sözlerinin başında, toplantının bir tanıtım toplantısı olmadığını belirterek hafta içinde düzenleyecekleri ayrı bir programla adayların kamuoyuna tanıtılacağını söyledi. Ana örgütleri ile hafta sonları sık sık bir araya geldiklerini hatırlatan Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük, bugünde Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanlık seçimi dolayısı ile buluştuklarını söyledi.

Başbakan İrsen Küçük UBP Genel Merkezinde gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmasında, geçtiğimiz haftalarda yapılan Ulusal Birlik Partisi Kurultayı 2. Turuna da değinerek sözlerine şöyle devam etti; “Tabii ki bu hazırlık çalışmaları Her zaman olduğu gibi Ulusal Birlik Partisine geniş katılımlar ve çalışmalar ile gerçekleşmektedir. Geçtiğimiz aylar içerisinde hep beraber bir kurultay çalışması gerçekleştirdik. Ulusal Birlik Partisinin kurultayı büyük katılımla gerçekleşmiş ve 1427 kurultay delegemizin 1413’ü gelip kurultayımızda oy kullanmıştır. Dolayısı ile her zaman olduğu gibi Ulusal Birlik Partisi’nin toplantıları ve seçimleri büyük katılımla gerçekleşmektedir. Bugünkü toplantımızda buna bir örnektir” dedi.


Parti içerisindeki birlik ve bütünlüğü her zamanki gibi korumayı amaçladıklarını belirten Başbakan Küçük, “Ulusal Birlik Partisi olarak bizler, artan ve daha da güçlenen bir şekilde yolumuza devam etmekteyiz” dedi.

Hafta içi yapılacak tanıtım toplantısında Ulusal Birlik Partisinin tüm kolları ve üyeleri ile tam kadro hazır bulunacağını söyleyen Başbakan Küçük, “Ulusal Birlik Partisi’nin bu seçimi sadece Lefkoşa’da gerçekleşen bir seçim diye görmüyoruz, bu seçim Ulusal Birlik Partisi’nin genel anlamda yarışacağı bir seçimdir” dedi.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı İrsen Küçük sözlerine şöyle devam etti: “adanın her yerindeki Ulusal Birlik Partililer bu seçime katkısını koymalıdır ve koyacaktır. Ulusal Birlik Partisi’nden beklentimizde budur. Bunun farklı düşünülmesi de mümkün değildir, bugün bu salonu bu şekilde doldurmanız da bunun sinyallerini vermektedir” dedi.

“Ulusal Birlik Partisi hizmetlerini ve seçimlerini her zaman için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yaşaması, yaşatılması ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının her zaman hizmet alması görüşü ile kendisini hazırlamaktadır” diyen Başbakan Küçük “biz bu ara seçime de bu düşünceler içerisinde hazırlanmaktayız” dedi.

Başbakan İrsen Küçük konuşmasında rakip partilere de atıfta bulunarak “biz diğer bazı partiler gibi sırf politika olsun diye veya politika yapalım diye Lefkoşa Türk Belediyesi seçimine hazırlanmıyoruz, yarıda kalan hizmetleri tamamlayabilmek için Lefkoşa için seçimlere hazırlanıyoruz. Çünkü Sayın Hasan Sertoğlu’nun bundan sonraki süreçte, İŞİ LEFKOŞA, GÜCÜ LEFKOŞA olacaktır. Bu durum da partimiz geleceği için çok önemlidir. Bu düşünce ile gerek belediye başkan adayımızı tespit ederken gerekse de belediye meclis üyelerimizi tespit ederken, hizmeti öne çıkarıp bu süreç içerisinde Lefkoşalıya, Lefkoşa’mıza geriye kalan hizmetleri hükümetimizin de büyük destekleri ile gerçekleştirmek için yola çıktık” dedi.

Başbakan şöyle devam etti: ‘Cumhuriyetçi Türk Partisi gibi Demokrat Parti gibi ve Toplumcu Demokrasi Partisi gibi gücü zayıflayan partilerin adaylarına dikkat ederseniz hep politik amaçlıdır ve halka hizmete dönük bir aday tespiti yapılmış değildir. Gösterdikleri adaylar ile parti tabanlarının güçlü olduğunu göstermeyi amaçlamaktadırlar. 2014 seçimlerinde de daha güçlüymüş gibi davranarak kamuoyunu etkilemeye çalışmaktadırlar, oysa ki Sn. Hasan Sertoğlu ve ekibi sırf hizmet için yola çıkmıştır. Amacımız yarım kalan belediye mali yapılanmasını gerçekleştirmektir. Lefkoşa Türk Belediyesinin öncelikli ihtiyacı da budur. Lefkoşa bugünkü konumundan çok daha iyi bir konumu hak etmektedir. Belediye çalışanlarının da haklarını alabilmesi için bu mali yapılanma çalışmalarına ihtiyaç vardır. Bunu da hükümetimiz ile uyum içerisinde Sn. Hasan Sertoğlu Başkanlığı’nda başaracağız” dedi.


SERTOĞLU: ‘AZ KONUŞUP ÇOK İŞ YAPMAK İÇİN BURADAYIZ’

Başbakan İrsen Küçük’ün ardından söz alan Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu da konuşmasına” biz çok konuşup politika yapmaya değil, az konuşup çok iş yapmak için Lefkoşa Türk Belediyesi’ne talibiz” diyerek başladı.

Sertoğlu Lefkoşa halkının kendisine bu görevi verdiği takdirde, geçmişte başardığı ve elde ettiği tecrübeleri, Lefkoşa’nın şu anki durumundan kurtulması içinde kullanacağını ve başaracağını söyledi.
Sertoğlu şeffaf yönetim anlayışı ve hükümet ile uyumlu çalışmalar soncu el birliği ile Lefkoşa’yı ayağa kaldırmak için kolları sıvadıklarını söyledi. Hasan Sertoğlu konuşmasında, “ bundan sonra İşimiz Lefkoşa ve Gücümüz Lefkoşa’dır. Hepimize hayırlı olsun “ dedi. Sertoğlu büyük coşku ve alkışlarla konuşmasını tamamladı. Böylelikle Ulusal Birlik Partisi, aday tanıtım etkinliği öncesi seçim yarışına hızlı bir giriş yapmış oldu.


 
Editör: TE Bilisim