Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Kamuya Açık Söyleşiler’ adlı etkinliğin bu haftaki konuğu Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu oldu.

‘Çağdaş Belediyecilik,Akıllı Şehirler, İnsan ve Bilgi’ konusunda açıklamalarda bulunan Sennaroğlu, Büyükkonuk Belediyesi olarak kendilerinin çağdaş belediyecilik düşüncesiyle adım atıp, sosyal projeler uyguladıklarını belirterek, buna en güzel örneğin Eko-gün olduğunu anımsattı.

Eko-Gün sayesinde günde 300-350 turistin bölgeyi ziyaret ettiğini bunun da ülke tanıtımına katkı sağladığını kaydeden Sennaroğlu, çağdaş belediyecilikte eşit hizmetin önemine vurgu yaparak, Büyükkonuk ve çevresindeki 9 köye eşit hizmet götürdüklerini, bu sayede de her geçen gün güçlenen bir belediye olduklarını belirtti.

Sennaroğlu, ‘Büyükkonuk Belediyesi olarak hedefimiz, Büyükkonuk’u Türkiye’nin Alaçatı’sına dönüştürmektir’ diyen Sennaroğlu, ülkenin kurtuluşunun turizm olduğunu ve bu yönde gereken adımları atmayı sürdüreceklerini dile getirdi.
Akıllı Şehirlerin bölgenin güvenliğinden sağlığına kadar her konuyla bağlantılı olduğunu belirten Sennaroğlu, buna örnek engelliler için önümüzdeki günlerde yapılacak adımlara işaret etti.

Editör: TE Bilisim