TDP, BKP, Baraka Kültür Merkezi Girne Belediyesi Başkan adayı Av. Mutafa Şener bir zamanlar formasını giydiği ve başkanlığını üstlendiği Türk Ocağı Limasol'u ziyaret etti

Girne Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Şener bir zamanlar formasını giydiği ve başkanlığını üstlendiği Türk Ocağı Limasol'u ziyaret etti. Şener eski takımına yaptığı ziyarette coşkuyla karşılanırken, üyeler Şener’i her koşulda destekleyeceklerini belirtti.

Üyelerle sohbet edip hatıra fotoğrafları çektiren Şener, kendi döneminden de bahsederek yaşadığı gururu anlattı. Şener lokalde bulunan üyelerin Girne’de sporun gelişebilmesi yönünde tavsiyelerini dinledi. Üyeler ise Şener’e her koşulda destek olacaklarını bildirdi.

Mustafa Şener, “Türk Ocağı Limasol, benim için hiçbir zaman bitmeyecek bir sevgi ve gurur. Çocuklarımı da TOL’lu yaptım. Bu takımın formasını giymek ve başkanlığını yapmış olmak her zaman taşıyacağım büyük bir erdem” dedi. Kulübü hâlen sık sık ziyaret ettiğini ve maçlara gittiğini söyleyen Şener, stresli seçim maratonunda takımının desteğini almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi ve fırsat buldukça ziyaretlere devam edeceğini söyledi.
 
Editör: TE Bilisim