“Yılda bir hafta değil “
Mustafa Şener, ülkedeki engelli yurttaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve özel durumları nedeniyle günlük hayatlarında karşılaştıkları zorlukların ortadan kaldırılmasının özelde yerel yönetimlerin, genel de ise Merkezi hükümetin asli görevleri arasında olduğunu ifade ederek, engellilerin yılda sadece bir hafta hatırlanmasını eleştirdi.

“Yılda bir hafta hatırlanan engelli yurttaşların, hatırlanmak değil, sorunlarının kesin çözümü konusunda girişimlerin yapılması beklentisi içinde olduklarını düşünüyorum” diyen Şener, tüm engelli yurttaşların engellerinin ortadan kaldırılması, en azından azaltılması adına verilen mücadeleye her platformda destek olacağını belirtti.

“Hemşireler var güçleri ile çalışıyor”

Girne Belediye Başkan adayı Av. Mustafa Şener, ‘Hemşireler Haftası’ ile ilgili olarak ise hemşirelerin din, dil, köken ayrımı gözetmeksizin birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için var güçleri ile çalıştığını belirterek, sevgi, şefkat, disiplin ve ciddiyet yüklü bu fedakar kişilerin topluma hizmetlerinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

Şener “Hemşireler Haftası vesilesiyle, her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır ve itina ile çalışan tüm hemşirelerimizin '12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını ' kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim