Girne Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Şener ve ekibi dün akşam Hirondel Çemberi’nde oluşturulan seçim istasyonunda gerçekleşen mangal partisinde Girneliler ile buluştu. Şener, buluşmanın birlik, beraberlik ve Girne üzerine sohbet etmek amaçlı olduğu bilgisini verdi.
Halka açık olarak gerçekleşen mangal partisinde Girne Belediye Başkan Adayı Şener ve ekibi Girneliler ile Girne’yi geliştirebilmek amacıyla neler yapılabileceğini konuştu. Kıbrıs türkülerinin çalındığı gecede Kıbrıs’ın halk danslarından da örnekler sergilendi.
Girne Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Şener birlik beraberlik ile Girne’nin daha güzel günlere nasıl taşınacağını konuşmak için toplandıklarını söyledi.
“Eğlendik, güldük, Kıbrıs türküleri söyleyip halk oyunlarımızı oynadık” sözleriyle memnuniyetini dile getiren Şener, propagandalar süresince de önceden olduğu gibi tek tek, yüz yüze ulaşabildiği kadar çok Girneli’ye ulaşıp sorunları ve bu sorunların çözümlerini konuşacağını aktardı. Geceye katılan Girneliler’in de yapılan uygulamadan memnun oldukları görüldü.
 
Editör: TE Bilisim