Annelerin her türlü saygıyı hak ettiğini belirten Şener, “Elde edilen her türlü başarının ardındaki gizli güç annelerdir. O başarıyı elde eden bireyleri yetiştirenler çünkü annelerimizden başkası değildir ve aslında her bireyin ilk ve en önemli öğretmeni yine annelerimizdir” diye konuştu.
İnsanların Annenin şefkatini, merhametini, sevgisini kendi güncel hayatına yansıtabildiği oranda hayatın daha güzel olacağının tartışılmaz bir gerçek olduğunu ifade eden Mustafa Şener, “Annelerin öğretilerini hayat felsefemiz yapmalıyız" diye konuştu.
Yerel Yönetim Seçimlerinin yaklaşmakta olduğu şu günlerde Anneler Günü’nü kutladığımızı anımsatan Şener, talip olduğu Girne Belediye Başkanlığı görevini de seçilmesi durumunda, bir annenin evladına gösterdiği şefkat, bir annenin evlatları arasında ayırım yapmadığı adalet ve annenin evlatlarına karşı gösterdiği karşılıksız ve koşulsuz sevgi duyguları ile görev yapacağını başta bütün anneler olmak üzere herkesin bilmesini istediğini belirtti.
Annelerin çocukları gönül rahatlığı ile büyütebilecekleri bir kent hayal ettiğini belirten Girne Belediye Başkan Adayı Mustafa Şener, “İnsanın verebileceği en büyük ve asla dönemeyeceği söz annesine verdiği sözdür. Bu vesile ile kendi anneme ve Girne’nin bütün annelerine söz veriyorum ki, model olarak benimsediğimiz anne sevgisi, anne merhameti, anne adaleti ve anne hoşgörüsü ile Girne’yi yöneteceğiz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim