Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Cafer Gürcafer başkanlığındaki Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği yetkililerini kabul etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Dürüst, kabulünde yaptığı konuşmada, sektörün sorunlarını ve ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile Birliğin deneyimlerinden yararlanmaya, işbirliği içerisinde sektörün daha iyi noktalara taşınmasına katkı koymaya hazır olduklarını belirtti.

“Bizlerin görevi, sektörlerin önünü açmaktır. Atacağımız tüm adımlar, sektörün önünü açacak adımlar olmalıdır. Bizler bu düşünce doğrultusunda hareket ediyoruz” diyen Bakan Dürüst, kendilerinden önce başlatılan çalışmaları yarım bırakma düşüncesinde olmadıklarını, tam tersine, yarım kalan çalışmaları tamamlayarak, sektörün ve aynı zamanda KKTC’nin daha ileri seviyelere gelmesine katkı koymak vizyonuna sahip hareket ettiklerini söyledi.

Dürüst, işbirliğinin daha da arttırılmasına katkı koymak ve sektör temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunmak amacı ile, en kısa sürede Birliği ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

GÜRCAFER

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer de, Bakanlık ile işbirliğinin önemine işaret ederek, Bakanlık görevinin devlete hizmet etmekteki bayrak yarışı olduğunu ve Bakanlık ile daha önceki dönemlerden kalan çalışmaların devam etmesi için, katkı koymaya hazır olduklarını belirtti.

Geçmiş hükümet dönemlerinde başlatılan 11 maddelik çalışmaları olduğunu da kaydeden Gürcafer, bu çalışmalara kalınan yerden devam etmek istediklerini, bu amaçla her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
Editör: TE Bilisim