Dünya tarihinin akışını, Milletimizin kaderini değiştiren Çanakkale Zaferi'nin 98.yıldönümünü idrak ediyoruz.
'Çanakkale geçilmez' sözüyle dünyanın hafızasına kazınan Çanakkale Savaşları, büyük bir kahramanlık destanının yanı sıra, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, içinde bulunduğu şartlar ne olursa olsun, Milletimizin, bulunamayacağı fedakarlık, kazanamayacağı başarı olmayacağının da bir kanıtıdır.
Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.

Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Milletimizin gönlünde daimi yerini alacaktır

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa KemalAtatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu destanı yazan tüm kınalı kuzuları, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum ."

Bertan Zaroğlu
K.K.T.C. HATAYLILAR DERNEĞİ
GENEL BAŞKAN




 
Editör: TE Bilisim