Bizler Şehit İlker Karter İlkokulu Okul Aile Birliği olarak aşağıdaki konuda sizlere görüşlerimizi aktarmak istiyoruz. İskelemiz özelinde hayati önem taşıyan bu konuda değerli görüşlerinizi ve desteğinizi beklemekteyiz.

İskele Belediyesi’nin son 3 yıl içerisinde İskele ve yöre halkına yaptığı yatırımlarla gururlanırken yine bu yatırımlardan, birisi olan İskele Belediyesi 2. Etap yürüyüş ve bisiklet yolu projesi güzergahı içerisinde olan orman arazilerinin özel şahıslara kamu yararı gözetilmeden kiralandığını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu durum bizlerde büyük bir infial yaratmış olup, yapılan bu uygulamaya şiddetle karşıyız. Söz konusu orman alanlarının ve sahilin İskele Belediyesi tarafından kamu yararına yeşil alan olarak projelendirilmiş olması, bu konuya olan duyarlılığımızı bir o kadar daha artırmıştır.
Bu uygulamaya karşı büyük hassasiyet taşıdığımızı ifade ederken, İskele belediye başkanı Sayın Halil İbrahim Orun’ a destek belirttiğimizi ve yapılacak olan her türlü harekette yanında olacağımızı kamuoyu ile paylaşırız.

Şht. İlker Karter İlkokulu Okul Aile Birliği
Başkan ve Yönetim kurulu


Editör: TE Bilisim