Arıklı açıklamasında, YDP’nin harcamalarını son derece mütevazi bir bütçe ile gerçekleştireceğini, bütçenin tamamen adayların bağışı ve piyango bileti satışından gelen gelirden oluşacağını belirtti. 
Arıklı; “Biz bu seçimlerde ne oy satın alacağız, ne miting düzenleyeceğiz ne de araba konvoyları için benzin parası harcayacağız. Bunlar son derece gereksiz propaganda faaliyetleri. İsraftan başka bir şey değil. Biz ev ev dolaşıp yüz yüze propaganda metodunu seçeceğiz. Zaten iki yıldır sahada olan bir partiyiz. Partiyi kurmadan önce YDH olarak da sahadaydık. Bu sebeple maddi bir sıkıntımız olacağını sanmıyorum” dedi.
YDP adaylarının hemen hemen belirlendiğini söyleyen Arıklı, seçim afiş ve broşürlerinin de matbaaya verildiğini, seçim bildirgesine önümüzdeki hafta son şeklinin verileceğini ve düzenlenecek bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacağını bildirdi.
Arıklı, YDP Parti MYK’sının bu akşam toplanıp seçim stratejisini belirleyeceğini, Pazar günü ise İskele ilçesinde saat 11.00’de genişletilmiş MYK toplantısının yapılarak, İskele merkezde broşür dağıtılacağını da ifade etti.

Editör: TE Bilisim