Seçim çalışmaları kapsamında Mücahit Komutanları Derneği, Emekliler Derneği, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği’nin Gazimağusa şubelerini ziyaret eden Arter, Salamis Yolu üzerinde bulunan esnaflara projelerini anlattı ve UBP Gazimağusa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği lokma günü etkinliğine katıldı.

Arter’e ziyaret ve gezilerinde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı DP-UG Milletvekili Ahmet Kaşif, UBP Gazimağusa Milletvekili Erdal Özcenk, DP-UG Gazimağusa Milletvekilleri Fikri Ataoğlu ve Hakan Dinçyürek'in yanı sıra UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Eroğlu Canaltay ve Belediye Meclis üyeliği adayları eşlik etti.

İsmail Arter ziyaretlerde, 29 Haziran'da kararı halkın gücünün vereceğini belirterek, bu gücün de değişimden yana olacağına inandığını kaydetti.

Gazimağusa şehrinin kötü kaderini değiştirmek ve geleceğin kentini yeniden inşa etmek için yola çıktığını ifade eden Arter, geleceğin planlı şehrini oluşturacaklarını söyledi.

Yerel seçimi Gazimağusa'nın hak ettiği iyi yönetim için bir fırsat olarak gördüklerini söyleyen Arter, 20 yıldır sorunlarını çözemeyen yönetimin değişim zamanı geldiğini kaydetti.
Editör: TE Bilisim