Kuzey Kıbrıs Turkcell’in hediyeler dağıtan ‘Sarı Kutu Tırı’ ülkenin dört bir yanını gezerken, halkınyoğun ilgisiyle karşılanıyor.
Çatalköy’den Mehmetçik’e, Alsancak’tan Akdoğan’a, Kalkanlı’dan Dipkarpaz’a kadar gittiği her yerde, müşterilerinin ayağına hizmet götürmenin coşkusunu yaşayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, özel hediyeleri ile müşterilerini sevindiriyor, kampanyaları hakkında bilgi veriyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, pekçok yerleşim merkezini ziyaret eden Sarı Kutu Tırı, müşterilerini, hatlarının açıldığı ilk günden itibaren her gün için kazandıkları puanlarla gülümsetti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından “Sarı Kutu Tırı”nın Kuzey Kıbrıs’ın yaklaşık 50 noktasını gezerek binlerce birbirinden güzel hediye dağıtacağı anımsatıldı.

Bireysel; kurumsal; faturalı ve Yeşil Kart kullanıcısı tümKuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin faydalanabildiği sarı kutu kampanyasında, müşteriler hatlarının açıldığı ilk günden itibaren her gün için alacakları bir puan karşılığında, kendilerine sunulan hediyelerden birini seçebiliyor.

Sarı Kutu Tırı’nın hem bölgelerine canlılık getirdiğini, hem de “hizmeti yurttaşın ayağına getirmenin çok anlamlı olduğunu” ifade eden Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, böylesi kampanyaların devamını diledi.
‘Sarı Kutu Tırı’nın ülke genelindeki turunu sürdürdüğü bildirildi.

 
Editör: TE Bilisim