‘Hayat Engel Tanımaz’ temasıyla “Engelsiz Fotoğraflar” ve “Engelsiz Kısa Filmler ” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın ödül töreni ile gala gecesi 26 Kasım Çarşamba akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alacak

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Sanat Engel Tanımaz” yarışması, 26 Kasım Çarşamba akşamı Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da düzenlenecek “Ödül Töreni ve Gala Gecesi” ile finalini yapıyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engellilerin başarılarını yansıtmak, yaşadıkları engellere ve sorunlara dikkat çekmek, ayrıca engellilere yönelik empatiyi artırmak hedefi ile düzenlediği 2’nci Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması’nda dereceye giren eserlerinin açıklanacağı geceye yoğun bir katılım bekleniyor.

İki ayrı kategoride ödüller


“Engelsiz Fotoğraflar” ve “Engelsiz Kısa Filmler ” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya yoğun katılım olduğu açıklandı.
‘Engelsiz Fotoğraflar’ Hasan Hüseyin, İsmail Gökçe, Buket Özatay, Aşık Mene ve Veysi Soyer’den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilirken, ‘Engelsiz Kısa Filmler’in seçici kurulunda Derviş Zaim, İsmail Gökçe ve Buket Özatay yer aldı.
26 Kasım Çarşamba akşamı Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alacak gala gecesinde yarışmada dereceye giren eserler açıklanacak ve ödülleri verilecek.
Özenle hazırlanan gala gecesi öncesinde yarışmaya ışık tutması için pek çok farklı etkinlik ve söyleşi düzenlenmiş, uzmanlar, deneyimlerini farklı kitlelerle paylaşmıştı.

Ödüller

Bu yılki yarışmanın ödülleri her iki kategori için şöyle açıklandı:
1’inci 1.000 TL’lik hediye çeki ayrıca Turkcell T50 Akıllı cihaz
2’nci 750 TL’lik hediye çeki ayrıca Turkcell T50 Akıllı cihaz
3’üncü 500 TL’lik hediye çeki ayrıca Turkcell T50 Akıllı cihaz
 
Editör: TE Bilisim